Havretern med nougat.
100 g smør
4 1/2 dl. Havregryn
1 spsk. Hvedemel
1 1/2 tsk. Bagepulver
1 dl. Sukker
2 tsk. Vanilliesukker
2 spsk. Sirup.
Pynt
200 g nougat og hakket nødder.
Smelt smør og bland alt det andet i, det hænger ikke sammen, kommes på et stykke
Bagepapir og bredes ud så det fylder 20 x 30 cm, bages varmluft 175 i ca 15 min.
Kagen skæres ud med det samme den er bagt,
nougaten smeltes og kommes over, mens kagen er varm drys med hakket nødder og sæt kagerne på køl til de skal bruges.
600 g revet gulerødder
300 g nødder hakket ( forskellige el. Hasselnødder alene )
6 æg.
100 g stevia el. ( 250 g sukker )
60 g maizenamel.
4 tsk. Bagepulver.
Det hele blandes og kommes i
en form 24x34/ med bagepapir bages varmluft 175 i 40 min.
Portionen kan halveres så bruges en alm. Springform.
Creme til kagen.
250 g flødeost
100 g smør
125 g floremelis
2 tsk. Vanille
sukker
1 tsk. Kanel
Det heles skal have stuetemperatur så er det nemmer at blande, skal på køle inden det kommes på kagen ellers flyder det ud. Kagen skal på køl når den er færdig lavet.
Nyeste kommentarer
15.11 | 13:37
Jeg giver flødeboller i dag Peter
06.11 | 11:48
Den korte opsummering af mødet i torsdag, bliver den lidt længere ? Ha...
05.11 | 22:40
Hvor løber vi i morgen den 6 november.
05.11 | 21:15
Hvor løber vi i morgen den 6 november.