Peter 46:00

Se fin billedeserie her:

Og fastelavnsbollerne var gode...

Løb i Næstved...

I fantastisk efterårsvejr med strålende solskin løb Helle, Birthe, Helene og Jan, Mærk Næstvedløbet på 12,0km. Johnny stillede også op, men desværre sprang hans lårskade op efter blot 2,0km. så han måtte udgå.

Løbet blev løbet på den nye omfartsvej og det må siges, at det ikke var den mest spændende rute. Samtidig var ruten ikke særlig hurtig, da det enten var lange stigninger på et par km eller nedad et par km.

Der blev alligevel løbet på ganske goder tider af alle og der blev afsluttet med hjemmebag og hygge - Tak Helene.

Se lille filmklip her - og især ved 9 sekunder...

Berlin Marathon 2013

Hej løbevenner

Der er flere som har snakket om at de gerne vil med til halvmarathon i Berlin den 7. april 2013

Jeg har i går booket 3 lejligheder med plads til ialt 19 personer og der var ikke depositum som jeg ellers havde meldt ud. Lejlighederne ligger lige ved Checkpoint Charlie, altså midt i Berlin. Lejlighederne er booket fra fredag den 5. april til mandag den 8. april 2013. Der er ikke flere lejligheder tilbage i det område !! så der er tryk på for at finde noget og bo i dernede.

Det her er først til mølle, så det er bare med at få meldt sig til hvad enten man vil løbe eller bare med som hepper

Tilmelding til Birthe, så sæt kryds i kalenderen allerede nu selv om der er lang tid til endnu

Løbehilsen

Birthe

Tider fra generalprøven

Billedet er dog fra det "rigtige" Dalbyløb! IKKE INDSAT!!!

TV2 ØST LØBET 6. maj 2012

26 Dalbyløbere deltog i årets TV2 Øst løb i Vordingborg. Der blev løbet lige fra 5km til ½-maraton.
Resultater se mere på nedenstående link:

Billeder fra dagen kan ses her:

Jan

Brøderup Løbet 2012

På billedet er Patrik er på vej op af den sidste bakke...
Billeder er lagt ind fra løbet - se her:

Så er der endelig lagt tider ind.
Og masser af billeder
Se mere her:

Egeskovløbet 2012

Her er vores tider for 10 km ruten ved Egeskov Slots løb, som blev løbet primært i regn.

Lene 1.08.45

Jeannette 1.10.12

Peter 50.23

Så vi er alle meget tilfredse med vores løb, flot tid til Lene, først løb med tidstagning, og vi andre har løbet 5 min. bedre end ved Eremitage løbet.

Hej Dalbyløbere

Billeder fra løbet kan ses her:

Mvh Peter

Faxe løbet 2012

Billedet: Ove i fin stil op fra kalkbruddet i Faxeløbet.

Jeanette 3:03
Helle var, som det ses, næsten umærket af løbet, Birthe var en del mærket af løbet og Jeanette var rigtig rigtig træt efter at have gennemført, lyder det fra Berlin.
I aften står det på hygge, god mad og rødvin så længe krafterne rækker.
Lidt billeder sendt fra Berlin kan ses her:
Flere billeder lagt op 2. april 2012, kl. 21:15

Jan

Supertid af Dalbyløber og af en under faneflugt!

Allan har i dag, søndag den 25. marts deltaget i Griseløbet ½-maraton.
Allan kom ind på en samlet plads som nr. 76 i den fantastiske tid 1:29:36.
Det svarer til at Allan har løbet hver km på blot 4:16.

Stort tillykke til Allan med det flotte løb og det ser jo fornuftigt ud inden Copenhagen Marathon i maj!

Allan har oplyst, at Johnny også deltog i løbet og selv om det ikke var som Dalbyløber!!! skal det alligevel nævnes at Johnny løb i en fantastisk god tid på 1:31:18.

Jan

Andre Dalbyløbere kan skam også præstere...

Søndag den 18. marts 2012 var 7 Dalbyløbere til løb i Greve. Birthe, Helene, Helle, Patrick og Dorthe deltog i 10km løbet. Ove og Brian tog udfordringen op og deltog i ½-maraton løbet.
På ½-maraton ruten var Ove flere gange i dyb krise, men Brian viste sig som en god holdkammerat og samlede selvfølgelig op! Det skulle Brian nok ikke have gjort, for selv om Brian var et godt stykke foran, da de to kom ind på stadion, havde han ikke regnet med at Ove ville sætte en slutsput ind til sidst. Dette skete dog og Brian måtte se sig slået med 1 sek. af Ove. Ove skal nok ikke regne med hjælp næste gang han er i krise....
I øvrigt igen en god og hyggelig dag beretter deltagerne, der igen blev godt bespist af Dorthe og hendes hjemmebag.

Nåh ja, Ove gennemførte i tiden 1:42:21 og Brian i den flotte tid 1:42:22, begge løb i personligt bedste tid.
Jan

Generalforsamlingen i hovedafdelingen 2012

Dorte under aflæggelse af Løbernes beretning til generalforsamlingen mandag den 19. marts 2012. Dorte blev uden modkandidat genvalgt til bestyrelsen.
Mere fra generalforsamlingen kan læses her:

Referat fra medlemsmøde den 13. marts 2012

Velkommen. Der er på nuværende tidspunkt 80 medlemmer på medlemslisten. De 12 af dem er nye løbere som har udfyldt indmeldelsesblanket for nyligt. Velkommen til alle jer nye.

Vi har nu overstået vinterens træning og den står nu på forårstræning, hvor rigtig mange skal træne op til forskellige løb. Nogle af os skal løbe 5 km andre ønsker at løbe halvmaraton i Berlin nogle skal endda løbe en maraton på 42 km. Det er dejligt at vores lille løbeklub rummer løbere fra korte distancer til lange distancer.

Stormøde i løbeafdelingen d. 13. marts 2012

Vinterens træning

Vi vil gerne høre hvordan I synes vinterens træning har været, for vi som træner team har den opfattelse, at det er gået godt. Der har været ruter på vores hjemmeside og det har været muligt at løbe distance efter ønske.  Hvad synes i? – skal vi lave noget om til næste års vintertræning?

Der var tilfredshed med vinterens træning. Alle er meget glade for Jans ruter på vores hjemmeside. Der var dog nogle som nævnte at det er en skam at vi ikke samler så meget op som vi har gjort. Det vil trænerteamet drøfte på næste trænermøde.

Træner-kursus

Vi i trænerteamet havde tænkt, at Peter, Jan, Johnny og Allan skulle deltage i trænerkursus hen over foråret, men af flere årsager har det ikke været muligt at få tilmeldt sig et kursus. Planen er nu, at trænerne skal på kursus til efteråret.

Trænere

På nuværende tidspunkt har vi følgende løbehold:

Begyndere                         Dorte (Peter, Michael, Helene og Patrick)

Mellemholdet 5-12            Jan

12-21 km                           Johnny

21-42 km                           Allan

Trænerne fortalte lidt om dem selv og hvad planen er med deres hold.

Koldt vejr gav gode tider til HG Løb

Søndag den 4. marts var det tid til vinterens sidste HG Løb. Forårsvejret holdt åbenbart pause for det var pivkoldt, om det var derfor der blevet løbet hurtigt vides ikke, men der blev sat mange personligt bedste tider denne dag.
Allan fik kam til sit hår og selv om Allan flot forbedrede sin 5,6 km tid til 20:44 blev han ret overbevisende løbet bag ud af en ung løber på 16 år. Hos damerne var der forbedring at spore over hele linjen og det tegner rigtigt godt for alle løbene her i foråret.

Der kan ses billeder fra løbet her:

Jan

Og nogen kunne bare ikke nøjes med et HG løb...

Birthe, Brian og Allan syntes at et HG løb på 5,6 km bare ikke var nok på en søndag, så det blev også til en hjemtur fra Herlufsholm til Rønnede.
På billedet har jeg fanget de to herrer ved et pit stop på turen. Birthe kom kort efter og syntes at det alligevel var hårdt.

Jan

Den nye sæson kom godt i gang!

Søndag morgen i et helt perfekt vejr og med alle i højt humør, startede løbesæsonen 2012.
Ca. 40 løbere var friske til opstart denne dag, heraf 1/3 del nye løbere.
Efter opvarmning i skolegården blev alle sat i gang. De nye løbere helt efter deres 12 ugers program. De øvede kom på en længere tur og langløberne tog en tur på næsten 15 km. Da de nye løbere kom tilbage til hallen var der kaffe i cafeteriet. Her blev der talt løst og fast om de kommende måneders træning.

Billedet er fra starten søndag den 26. februar 2012.